Köpvillkor

Inledning

Dessa villkor tillämpas när du (”kunden”) köper ett presentkort av Ren Hud i Kristianstad AB via www.renhud.nu.

Pris

Samtliga priser är angivna i svenska kronor (SEK)

Allmänt om presentkort

Presentkort från Ren Hud i Kristianstad AB kan endast användas för betalning i vår fysiska butik. Presentkort är giltiga i två (2) år från inköpsdatum. Presentkortet kan användas delvis ett obegränsat antal gånger till dess pengarna på presentkortet är förbrukade. Det går inte att fylla på mer pengar på ett presentkort. Presentkortet går inte att ersätta med kontanter. Presentkortet är inte kopplat till en viss person. Ren Hud i Kristianstad AB ansvarar inte för förlorat presentkort.

 

Köp ett presentkort via www.renhud.nu

Ett avtal om köp av presentkort har träffats först när Ren Hud i Kristianstad AB bekräftar köpet via e-post till den e-postadress kunden har uppgivit i beställningen. Kunden ansvarar för att denne har fyllt i korrekta uppgifter vid köp av presentkort. Ren Hud i Kristianstad AB kommer inte att ersätta felleverenser eller liknande som beror på att kunden lämnat felaktiga uppgifter som t ex felaktig e-postadress.

Leverens per e-post

Presentkort kan endast levereras till kundens e-postadress eller till annan e-postadress som kunden anger vid köpet. Presentkortet skickas som e-post i form av ett presentkortsnummer och värde.

Betalning

Presentkortet kan endast betalas på något av följande sätt.

Bank-/Kreditkort
Bank-/Kreditkort utfärdat av Visa eller Mastercard. Kundens kortnummer, CVC kod och kortets giltighet ska anges.