Om oss

LiljorSedan 1990 har REN HUD arbetat med just innebörden av vårt namn och sedan 1999  finns vi på Södra Kaserngatan 3 i Kristianstad.Vi huserar i en underbar sekelskiftesvåning på 200 kvadratmeter, stora luftiga rum med högt i tak och vackra stukaturer.
Det charmigt gamla har vi sparat för att få en härlig stämning, blandat med moderniteter för att få en total anpassning till vår verksamhet. Vi trivs att arbeta i denna miljö och kommer att göra allt för att Du som kund ska göra detsamma.

Vi arbetar i första hand med olika typer av ansiktsbehandlingar som skräddarsys efter dina behov och önskemål. För att få det bästa och mest effektiva för just Din hud har vi valt att arbeta med de absolut främsta märkerna inom hudvård och makeup: ELEMIS, DR GROSS, SENSAI, DR MURAD, SYNCHROLINE, TEBISKIN,  BAREMINERALS, ZO SKIN HEALTH och ZO MEDICAL.

Vår filosofi på Ren Hud är att erbjuda Dig en stunds lugn och ro i behandling, utförd av en terapeut som har kunskap och intresse av att just Du skall få det bästa.
Känn dig alltid välkommen till oss på REN HUD